Alakulásunk története2017-09-20T13:03:12+00:00

Alakulásunk története

Sziasztok!

Szeretném elmesélni nektek, hogyan is alakult a Diva’s cake, amelyet ketten a párommal hoztunk létre.

2016. januárjában 3 nappal a születésnapom előtt fel kellett mondanom a munkahelyemen, mert a beígért dolgok a főnököm részéről nem történtek meg. Így a születésnapomat már munkanélküliként töltöttem, HURRÁÁÁÁ. Heteken keresztül gondolkodtam, hogy mit is kezdjek magammal, és nagy unaloműzésemre kaptam a páromtól egy könyvet Rebellis Dívák címmel.

Fantasztikus könyv, minden nőnek ajánlom, 6 nagy Díva élettörténetét meséli el. Ez a könyv megihletett, és szerettem volna ezeket a Dívákat visszahozni a köztudatba. Miközben azon töprengtem, hogyan is lehetne ezt megalkotni, András, a párom megismerkedett Magyarország egyetlen macaron gyárának tulajdonosával, akitől kaptunk 1 tálca macaront kóstolóba.
Annyira ízlett mindkettőnknek ez a francia édesség, hogy rögtön tudtuk: ezt kell összekapcsolnunk a Dívákkal.
Így el is kezdtük a tervezést és a kivitelezők keresését. Majd 3 hónapos előkészület és temérdek vita után, április végére a kezünkben tarthattuk az első doboz prototípusokat.

Aprócska átalakításra szorult még a végleges verzióig. Ezek meg is történtek, és május közepén már megvoltak azok a dobozok, amiket remélem majd te is a kezedben tarthatsz, és miután elfogytak a macaronok, ékszerdobozként vagy díszként megtartod és örömmel nézel rá minden nap.
Ez tehát a Diva’s Cake rövid története.

Kívánom, hogy fogyaszd egészséggel az aprócska, különleges süteményeket, élvezd egyedül, vagy oszd meg számodra fontos emberekkel; tedd velük emlékezetessé a fontos eseményeket, és leld bennük sok-sok örömöd!