Előfizetés2017-10-24T12:59:40+00:00

Ettől azonnal jobb kedved lesz:

Diva’s Cake macaron előfizetés

Ha meghallod, hogy macaron, azonnal összefut a nyál a szádban. Látod magad előtt táncolni a színes, vidám, kerek kis sütiket. Pontosan tudod, hogy bármilyen esős délutánt varázslattal töltenek meg, hogy nincs az a nehéz nap, amit ne tennének szebbé; hogy jól esik este bedobni párat egyedül, és még jobb közösen a barátnőkkel.

Miért ne lenne otthon
mindig macaron?

Eddig nyilván azért nem volt, mert nem volt rá lehetőséged, hogy macaron előfizetést köss. Pedig nőként ez jár Neked.

Gondolj csak bele; van internet, televízió, és biztos van magazin előfizetésed. Miért pont a macaront vonnád meg magadtól, ha ennyire szereted?

Minden előfizetőnknek biztosítjuk, hogy elegendő macaron legyen a háztartásában, ezért előfizetőink, ha plusz macaron adagot szeretnének rendelni, azt ingyenes házhozszállítással biztosítjuk.

Milyen csomagok közül választhatsz?

Hónapról hónapra

4.490.- Ft

3 hónap

13.490.- Ft

6 hónap

26.990.- Ft

12 hónap

53.990.- Ft

Lássuk, milyen kérdéseid lehetnek!

A Diva’s cake macaronok eredeti francia mandulalisztből készülnek. 1 db macaron kalóriatartalma körülbelül 90-100 kcal. A legvadabb diéta alatt napi 1200 kcal bevitele a maximum. Számoljunk csak utána, ez 12 db legálisan elfogyasztott macaront jelent naponta. Egészen biztosan nem fogsz elhízni.
A megrendelést követően bankkártyával, egy összegben van lehetőséged fizetni. Egyszerű és gyors megoldás, ami után már csak a macaron élvezete van hátra.

Bármelyik hétköznapra. A futárunk minden hónap azonos napján 10-17 óra között fog megérkezni a csomaggal az általad megadott címre. Ha ez a nap hétvégére vagy munkaszüneti napra esik, akkor a következő munkanapon szállítjuk a macaront. A cím lehet lakás, vagy akár munkahely. Az utóbbi nem ajánlott, mert a kolléganők hamar kiszimatolják, Neked pedig nem marad 😉

Budapest területén belül bárhova kérheted. Vidékre jelenleg nem tudunk szállítani.
Természetesen igen! Ha tudod, hogy a barátnőd, az édesanyád, vagy a kolléganőd él-hal a macaronért, akkor ennél jobb ajándékot garantáltan nem találsz a számára!

Ugye milyen klassz gondolat, hogy havonta házhoz jön a friss macaron? Hát kell ennél több?
Fizess elő most a Diva’s Cake exkluzív macaronjaira, és élvezd a változatos ízorgiát!

Előfizetés